gastenboek

26 berichten, 3 pagina's 
01-03-2023
Geplaatst door: Roelie Vrielink

Van Gogh kleinschalige kunstmarkt in Schoonebeek 1

Hallo Caroline,

Schoonebeek heeft vanaf 30 maart 2023 een Van Gogh Expositie in het dorp, die duurt tot eind juni 2023. In dit kader heeft de middenstand het initiatief opgepakt om een kleinschalige kunstmarkt te organiseren in het dorp. Deze markt is nu definitief vastgesteld op zaterdag 13 mei 2023, omdat het de zondag erop Moederdag is.

De middenstand zorgt voor muziek en 25 gratis kraampjes met dakje, er is per kraam 3 meter lengte en ongeveer 1 meter breed ruimte beschikbaar. De toewijzing en opbouw van de markt begint om 08.30 uur en de markt opent om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Hebben je zin om met deze markt mee te doen? En weet je mogelijk nog meer creatievelingen in Drenthe, die hieraan mee kunnen doen? Laat het me weten en alvast dank!


Vriendelijke groet,

Roelie Vrielink namens De Spiker
Coördinator Van Gogh Schoonebeek
Mob.: 00316 305 782 12

04-09-2022
Geplaatst door: Marjon Drijver

Ben zó blij met het vrolijke inspirerende kunstwerkje dat ik gisteren van je gekocht heb op herfst brocante fair in Orvelte.
Ik herkende je werk “van Art to go” Ruinen en geniet ook nog steeds van je prachtige ketting met de zeesterren.
Wil je me een seintje geven, als je ooit weer een workshop gaat geven dan zou ik graag mee willen doen.

Veel succes en tot ziens

11-06-2022
Geplaatst door: Hanneke

Truus

Vandaag op de art explosion in Assen heb ik Truus van je overgenomen. Loop nu met Truus door het huis om het juiste plekje te vinden en dat gaat zeker lukken. Ben superblij met Truus, prachtig!

25-04-2022
Geplaatst door: Nelly

Elfia

Drie jaar geleden op Elfia een windgong gekocht, een metalen trechtertje met sleutels. We zijn er nog steeds heel blij mee en deze hangt in de woonkamer.
Afgelopen weekend, waren we eindelijk weer eens bij Elfia en hebben we weer een windgong gekocht, een metalen suikerpotje met suikerlepeltjes. En er lag een prachtige tophat met vintage lasbril. Die kon ik niet laten liggen.
Caroline is een lieve vrouw, neemt de tijd voor iedereen die bij de kraam komt kijken. Ze verteld prachtig hoe ze aan de spulletjes komt.

17-04-2022
Geplaatst door: Alie

Verjaardagscadeautje voor mijn dochter

Vandaag op de Paasmarkt in Overelte een prachtige ketting voor mijn dochter gekocht. Het was moeilijk kiezen bij deze kraam met super creatieve cadeaus. Mooi ook je verhalen erbij Caroline! Ik kom je vast nog weer opzoeken op een markt of anders je atelier!

25-10-2021
Geplaatst door: Ichelle

Markt Orvelte

Prachtige kraam met hele mooie handgemaakte sierraden, windgongen en nog veel meer!
Heb prachtige houten paddenstoel oorbellen gekocht, erg blij mee.

Mooie verhalen en hele lieve verkoopster!

11-07-2021
Geplaatst door: Hannie

windgong gekocht

Vanmiddag op de fair in Zeijen een allerler schattigste kleine windgong gekocht.
Ben er erg blij mee!! alles op de kraam vond ik leuk, creatief, kunstzinnig en zeer vindingrijk.
Ga zo door Caroline. Je maakt heel mooie originele dingen!!
Liefs Hannie

26-08-2020
Geplaatst door: wiep bouma

Kadootje

Het was een grote verrassing toen ik een dagje mijn zonen bezocht op hun vakantieadres in Drenthe. Op één van hun fietstochten waren ze in Orvelte beland en daar het atelier van Recycled-Jewels ontdekt. Al zijn mijn mannen niet zo van de sieraden, als het gemaakt is van oude schakeltjes en materialen wordt het een ander verhaal. Ik ben dus verblijd met The hands of Time. Met liefde gemaakt, met liefde voor me uitgezocht en zo zal ik het ook met liefde dragen. Dank je wel voor dit bijzondere kadootje.

26-08-2018
Geplaatst door: Erna Plenter-Jansen

Schitterende Windgong

Met theelepeltjes met herinneringen aan mijn man en mijn ouders is door Caroline een fantastisch mooie windgong gemaakt. Ben er hartstikke blij mee. Een vriendin werd direkt dolenthousiast. Dat wordt je volgende klant!

23-11-2017
Geplaatst door: Floor Gaasbeek

bericht gastenboek

Hallo Caroline,graag wil ik jou laten weten dat ik zoveel leuke reacties krijg op de 2 kettingen van jou en de windgong.Je bent een kanjer.Groetjes Floor